* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Uniformele militare

  Uniformele sunt confectii de imbracaminte reglementare care prezinta aceeasi forma dupa croiala, model, panza si culoare, obligatorii pentru anumite categorii de profesiuni, scoala, armata etc.

  ArtifexLohn

  In articolul de astazi vom aborda uniformele din institutiile militare. In Evul Mediu armata nu folosea acest tip de confectii de imbracaminte din cauze financiare ori de performanta. Prima armata care a adoptat uniforma a fost cea otomana, deoarece s-a dorit ca soldatii si ofiterii sa aiba un statut si sa fie usor de recunoscut, oamenii trebuiau sa ii recunoasca si sa le acorde respectul cuvenit. In acelasi timp portul uniformei starnea admiratie, respect si dorinta tinerilor de a se alia armatei.

  ArtifexLohn

  In prezent uniforma militara conserva elemente definitorii ale fiecarui stat in parte. Uniforma armatei romane conserva profilul spiritual al societatii romanesti. Aici facem referire la uniforma militara pe care a purtat-o armata romana in razboiul de Independenta si in cel de Reintregire, cu care s-a acoperit de glorie la Grivita, Plevna, Oituz si Marasesti.

  ArtifexLohn

  Fabrica de textile ArtifexLohn realizeaza pe comanda in sistem lohn orice tip de uniforma militara in functie de elementele definitorii ale fiecarui stat in parte. Avand in vederea strictetea si respectul impus de armata, fabrica noastra lucreaza la standarde inalte pentru a satisface exigentele oricarei institutii militare.

© 2013 Copyright. Artifex Progressio