* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • 5

  Uniformele medicale

  Halat

  Uniformele medicale sunt reprezentate de confectii textile tip care sa distinga cadrele medicale dintr-un spital, farmacie, policlinica etc. Intre anii 1850-1900 uniforma cadrelor medicale era total diferita de cea din ziua de astazi, datorita epidemiilor de la acea vreme, asistentele medicale purtau rochii lungi cu gluga, masti si manusi, pentru a nu avea contact direct cu pacientul bolnav. Pana in prezent uniforma medicala a suferit numeroase schimbari, de la albul imaculat acum cadrele medicale adopta confectii de imbracaminte in diverse culori, de la verde la rosu sau chiar mov, preponderent formate din pantalon si camasa.

  Bluze barbatesti

  Fabrica nostra de confectii textile, ArtifexLohn, ofera o gama larga de uniforme medicale, varietati de culori din materiale speciale cusute pentru a conferi lejeritate, eleganta si rezistenta. Realizam pe comanda in sistem lohn dar si in serii mici orice tip de uniforma medicala dupa preferintele si cerintele clientului.

  pantaloni

© 2013 Copyright. Artifex Progressio