* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Uniforma scolara

  Uniformele scolare sunt reprezentate de confectii textile tip, menite sa distinga pe membrii unor institutii de invatamant. Uniformele pentru baieti sunt compuse din pantalon lung, sacou, camasa, vesta si cravata si uniformele pentru fete sunt compuse adesea din rochite cu sortulet sau fusta si camasa cu sacou.

  ArtifexLohn

  Uniforma scolara a fost adusa in Romania in 1897 de fiul unui invatator  din Rovinari, si anume de Theodor Costescu care a introdus-o prima oara in scolile din Turnu-Severin. In 1906 Spiru Haret, ministrul educatiei la acea vreme, a introdus in scoli obligativitatea acestor confectii de imbracaminte.  Zeci de ani scolarii au purtat uniforma albastra, simbol al apartenentei la o instituie de invatamant.

  ArtifexLohn ArtifexLohn

  In prezent uniformele scolare sunt introduse in institutiile de invatamant pentru a responsabiliza elevii fata de institutie si invatamant, promovand in acelasi timp egalitatea intre colegi si intarirea disciplinei scolare. Fabrica noastra de confectii textile, ArtifexLohn,  ofera o gama larga de uniforme scolare confectionate din materiale de cea mai buna calitate pentru orice tip de scoala. Comenzile pot fi realizate in sistem lohn dar si in serii mici.

  ArtifexLohn

© 2013 Copyright. Artifex Progressio