* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • g

  Uniforma de bucatar

  g

  Primul restaurant a aparut in 1765 in Franta cand un vanzator de supe pe nume Boulanger a deschis un „magazin” de unde oamenii isi puteau alege felul de mancare preferat. Din bucataria franceza vin cele mai sofisticate retete si cateva mituri gastronomice care circula in intreaga lume. Bucatarii francezi au dat tonul in tot ceea ce inseamna haute cuisine in ultimele cateva sute de ani. Poate ca nu francezii au inventat uniforma de bucatar dar cu siguranta acestia i-au dat aspectul profesionist.

  artifexlohn

  Uniformele bucatarilor sunt confectii textile adesea confectionate din bumbac, compuse din pantalon,  bluza sau sacou cu nasturi si boneta, de obicei de un alb imaculat. Cu ani in urma bucatarii foloseau aceste confectii de imbracaminte in bucatarie pentru a se proteja de murdarie dar in prezent aceste confectii textile au devenit atat de profesioniste incat sunt purtate cu drag de toti cei care activeaza in acest sector.

  ArtifexLohn

  Fabrica de textile ArtifexLohn, realizeaza pe comanda orice tip de uniforma de bucatar dupa preferintele si dorinetele clientului.

© 2013 Copyright. Artifex Progressio