* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Sorturi

  ArtifexLohn

  Sortul este o confectie textila care are ca rol principal protejarea imbracamintei , in general acopera partea din fata a corpului. Multe industrii au sortul implementat ca si element de uniforma din motive igienice si de protectie. Sorturile sunt purtate de catre angajatii HORECA, asistentele medicale, personalul de curatienie, dar si de persoanele care au domeniul de activitate in sectoare mai periculoase, precum tehnicieni care lucreaza cu aparate ce folosesc raze X si fierari.

  ArtifexLohn

  Sorturile au inceput sa fie purtate in jurul anilor 1900 din motive practice; oamenii purtau sorturi pentru a nu-si uza imbracamintea si pentru a o proteja de murdarie, deoarece le era mult mai usor sa spele sorturile decat restul confectiilor textile. Mai tarziu, in 1950 in Statele Unite ale Americii, sorturile au primit o componenta mai moderna si eleganta datorita statutului de casnica perfecta din acea vreme.

  ArtifexLohn

  Astazi, sorturile sunt confectionate dintr-o varietate larga de materiale. Bumbacul ramane cel mai folosit material in confectionarea de sorturi pentru personalul de restaurant, in timp ce sorturile confectionate din PVC sunt folosite in sectorul de curatenie deoarece sunt impermeabile. Alte materiale folosite sunt cauciucul si plumbul, dar aceste materiale sunt folosite in confectionarea sorturilor pentru persoanele care lucreaza in industrii mai periculoase.

  i

  ArtifexLohn confectioneaza sorturi cu sau fara pieptar, sorturi de sommelier si orice alt model de sort la cererea clientului. Putem folosi orice material, imprimeu si putem printa sau broda logo-uri pe sorturi. Cautati un set nou de sorturi care sa va diferentieze afacerea de altele, consultati pagina de produse sau creati un model dupa placul dumneavoastra.

  poze_blank_produs

© 2013 Copyright. Artifex Progressio