* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • shutterstock_43245016

  Produsele HORECA

  Articolele texile HORECA au fost create din necesitatea clientilor care isi desfasoara activitatea in „industria ospitalitatii”. Termenul HORECA reprezinta acronimul unitatilor care isi desfasoara activitatea in industria hoteliera si a serviciilor alimentare. Mai exact HORECA reprezinta hotel, restaurant,caterig.

   

  Gama HORECA  a fost creata pentru a veni in intampinarea clientilor care isi desfasoara activitatea in acest sector. Oferim un catalog complet si variat de articole textile pentru cumparatorii nostrii care activeaza in restaurante, bucatarii, pizzerii, patiserii, cofetarii, catering, fast-fooduri, baruri, cafenele, ceainarii si hoteluri.

   

  Va punem la dispozitie o gama variata de confectii de imbracaminte – sorturi, uniforme chelner, bucatar, somelier, echipamente de protectie –  si articole textile – lenjerii de pat, fete de masa, naproane, huse etc. – care pot fi realizate pe comanda in functie de necesitatile clientului. Putem satisface dorintele oricarui client, plusul nostru fiind ca putem confectiona articolele  din materialul dorit si dimensiunea dorita  de client.

   

© 2013 Copyright. Artifex Progressio