* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Moda anului 1876

  1876platea

  In acest an catifeaua ocupa un loc important in productia textila si culoarea negra este inlocuita de rosu intens. Rochiile devin mai scurte, se renunta la volane si sunt in trend sorturile confectionate din matase accesorizate cu franjuri. Se pune accent pe panglici, care sunt puse in valoare de firele de aur si argint din care sunt realizate. Rochia de seara capata un alt aspect, se prefera rochiile cu guler inalt confectionate din matase si tul de diferite culori, se renunta la kilometrica trena.

  ArtifexLohn

  Confectiile textile de dama capata o alta fateta, mantiile si jacketele devin largi si mari realizate din blana si accesorizate cu panglici late sau catifea cu franjuri. Se poarta palariile impodobite cu pene coloarate si voalurile foarte lungi. Coafurile devin mai putin pompoase si foarte elegante. Moda anului 1876 este caracterizata de bun gust prin confectii de imbracaminte elegente, scumpe si accesorii decente.

  ArtifexLohn

© 2013 Copyright. Artifex Progressio