* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Moda

  Moda a fost o parte importanta din viata omenirii pentru multi ani, daca cu ani in urma ea era dictate de familiile regale si nobilime, astazi moda este condusa de designerii vestimentari. Fiecare tara si fiecare epoca din istorie a trecut prin propriile perioade ce tin de moda si daca in unii anii palariile si volanele erau la moda, nu dura mult pana aceste tendinte erau schimbate cu dantela si matasea. Moda a fost intr-o transformare continua.

   

  ArtifexLohn

  Chiar daca moda a fost intodeauna dictata de cineva, oamenii au avut propriul lor simt de stil. Le-a placut dintodeauna sa schimbe si sa transforme confectiile textile dupa gusturile lor, facandu-i pe designeri si croitori sa ne se concentreze doar pe colectiile proprii de haine dar sa creeze si haine bazate pe personalitatea unui individ.

  ArtifexLohn

  Pe aces principiu ne bazam si noi fabrica de haine din Bucuresti, ArtifexLohn. Confectionam haine pentru colectii dar lasam timp si pentru a crea haine dupa gusturile fiecarui client. Le putem confectiona de la 0, facem un tipar si pe urma putem crea o confectie textila unica sau o putem produce in sistem lohn. Nu doar designeri au intrat pe usiile fabricii noastre, ci si oameni de rand care si-au dorit o haina de calitate, produsa cu atentie pentru detalii.

  399032_10150240511009971_261941671_n

© 2013 Copyright. Artifex Progressio