* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Lenjeriile de pat

  ArtifexLohn

  Lenjeria se trage din cuvantul frantuzec „lingerie” care presupune confectii textile pentru pat in deosebi albe, rufarie de pat. In momentul in care alegem o lenjerie de pat trebuie sa tinem cont de anumiti factori, de la materialul din care este confectionata pana la dimensiuni si utilitatea acesteia.  Materialul folosit isi spune cuvantul in durabilitatea si confortul lenjeriilor.  Va relatam cateva sfaturi  utile cu privinta la materiale de care sa tineti cont atunci cand alegeti o lenjerie.

  ArtifexLohn

  Lenjeriile de pat confectionate din tesatura de in sunt racoroase ideale pentru noptile toride vara si usor de intretinut. Traditionalele lenjerii sunt confectionate din bumbac; acestea sunt foarte confortabile, rezistente si au proprietati termice bune, durabile si usor de intretinut. Lenjeriile de pat din matase naturala sunt scumpe, mai greu de intretinut iar marele dezavantaj este ca sunt alunecoase, insa au si proprietati, sunt racoroase,  ideparteaza transpiratia, nu se sifoneaza. Tinand cont de aceste sfaturi va puteti alege lenjeria portivita in functie de necesitatile dumneavoastra.

  ArtifexLohn

  Fabrica de confectii textile ArtifexLohn realizeaza pe comanda, lenjerii de pat,  din orice material dorit si orice dimensiuni in functie de necesitatile dumneavoastra. Va punem la dispozitie o paleta larga de culori si materiale precum si un consilier de specialitate.

© 2013 Copyright. Artifex Progressio