* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • 61600761

  Job-uri creative in industria fashion, despre care nu stiai ca exista

  Un job in industria fashion suna intotdeauna bine, indiferent de postul ocupat in aceasta zona. Daca suntem obisnuiti cu job-urile comune din fashion – vanzari, fotografie, creare de continut, design etc., exista o serie de functii mai putin accesibile si cunoscute pentru marea majoritate a oamenilor, in industria fashion. Astazi, oportunitatile si deschiderile oferite de industrie sunt numeroase, mai ales avand in vedere progresul tehnologic care avanseaza chiar in timp ce citim acest articol.

  Astfel, ne-am documentat asupra oportunitatilor de cariera oferite de industria fashion mnoderna, si am hotarat sa impartasim cu voi cele descoperite.

   

  1. Pop-Up Store Designer

  Popularitatea pop-up stores-urilor (acele magazine de moda deschise temporar, pentru a profita de un anumit trend sau produs de sezon) a crescut considerabil in ultimii cinci ani, si continua sa se mentina. Multe dintre brandurile care isi doresc sa testeze produse sau abordari noi se bazeaza pe aceasta strategie, astfel ca au nevoie de designeri specializati care inteleg implicatiile si necesitatile unui magazin temporar. Pentru a obtine un post in aceasta functie, este nevoie de doua specializari – planificare de eveniment si design interior. Poti gasi acest job in cadrul firmelor de design, sau de organizari de evenimente.

  The-Art-of-Knit-by-United-Colors-of-Benetton-New-York-02

  2. Consultant Design Fashion pentru Televiziune si Cinematografie

  Odata cu cresterea remarcabila a numarului show-urilor TV si a filmelor, costumele si garderobele trebuie sa fie permanent adecvate. Un consultant in fashion design va efectua research-ul fundamental, va dezvolta o abordare originala si va stabili decorul in cadrul caruia se va desfasura emisiunea sau filmul, precum si costumatiile necesare. Daca pana acum nu existau specialisti in domensiu, acestia incep sa fie din ce in ce mai cautati.

  black swan

  3. Textile Forensic Scientist

  Pe scurt, un specialist in domeniu va analiza la microscop diferite fibre si materiale, pentru a determina perioada in care acesta a aparut. De asemenea, persoanele specializate in acest domeniu dezvolta noi materiale si texturi avansate, care sa fie mai eficiente pentru cerintele actuale ale industriei si ale consumatorilor. Aceasta functie reprezinta combinatia ideala intre moda, stil si stiinta.

  b95a3c7f29af3f0de70ad88b0b95c3dc

  4. Compliance and Logistics Coordinator/Manager

  Intr-un departament Louis Vuitton, un proaspat absolvent si-a gasit un job de nisa foarte interesant: ajuta faimoasa companie sa identifice sursele materialelor lor, cum sa le importe, si cum sa gestioneze situatiile complicate care pot aparea pe parcursul acestui proces. In cazul mai sus mentionat, specialistul ajuta compania sa se asigure ca materialele lor de specialitate (precum pielea naturala) se supun normelor traditionale de calitate.

  Accessories-Fabric-Handbags-Scarves-And-Pareos_1240_450

  5. Print Approver

  Ai o pasiune pentru grafica, motive florale si alte elemente de print? Ei bine, acest job este special pentru tine. Brandul Shoshanna obisnuieste sa angajeze un print approver, care lucreaza personal cu designerul Shoshanna Gruss pentru a identifica si dezvolta materiale textile printate pentru colectii. Candidatul ideal pentru aceasta pozitie trebuie sa detina un portofoliu consistent si foarte creativ, sa aiba ochiul format pentru frumos si stil, si abilitatea de a corela silueta unui articol textil cu cel mai placut si flatant model de imprimeu corespunzator.

  iona-johnston-CAT-

  Intreaga lume se invarte in jurul industriei fashion, si nu iti trebuie decat putina creativitate si indrazneala pentru a-ti gasi propria specializare originala.

© 2013 Copyright. Artifex Progressio