* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Istoria papionului

  ArtifexLohn

  Papionul este reprezentat de un fel de cravata innodata in forma unor aripi de fluture. Acesta reprezinta cel mai elegant element pentru barbatii care sunt adeptii confectiilor textile elegante. Papionul face diferenta intre un gentleman si un barbat imbracat elegant.

  ArtifexLohn

  Secolele VXII-XIX reprezinta perioada de glorie a papionului, este perioada cand s-au diferentiat stilurile si in productia textila au fost adoptate materiale si culori noi. In 1886 Pierre Lorillard V propune costumul purtat cu papion in locul fracurilor. Smokingul este inventat de catre Tuxedo Park din New York si este accesoritzat cu papion. In general barbatii erau adeptii papioanelor negre, clasice.  In prezent papionul se regaseste intr-o etapa de progres. Astazi barbatii nu se sfiesc ca poarte papione colorate confectionate din diferite materiale si tesaturi.

  ArtifexLohn

© 2013 Copyright. Artifex Progressio