* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • versace

  Istoria casei de moda Versace

  Casa de moda Versace reprezinta unul dintre cele mai populare branduri din lumea modei, oferind o gama larga de produse de lux, de la colectii de haute couture, parfumuri si produse cosmetice, pana la mobila si accesorii pentru design interior. Bazele acestei case de moda au fost puse de creatorul de moda italian Gianni Versace in 1978.

  Gianni Versace

  In aceasta perioada Versace introduce in conceptele sale elementele metalice, care devin un detaliu specific acestei marci.

  In 1993 designerul primeste Oscarul in moda si Versace profita de moment pentru a explica atitudinea pe care o avea fata de creatia vestimentara: „A fi tu insuti mi se pare cheia unei colectii de succes. Nu urma trendurile. Nu lasa moda sa te posede, decide singur cine esti, ce vrei sa exprimi prin modul in care te imbraci, si imbraca-te asa cum vrei sa traiesti.

  Creatiile Versace au schimbat cursul industriei fashion. Croiala sa distinctiva, printurile vibrante si materialele neconventionale imbinate cu influente din arta contemporana s-au impus rapid pe piata modei.

  versace

  Gianni Versace a ales simbolul Medusei ca logo al companiei, toate liniile de haine si accesorii ale acestui brand fiind caracterizate de influente ale antichitatii grecesti si ale celei romane.

  Versace este asasinat pe 15 iulie 1997, la varsta de 50 de ani, pe scarile casei sale din Miami Beach, ucigasul sau sinucigandu-se dupa cateva zile cu aceeasi arma.

  Imperiul contruit de Gianni continua sa prospere sub conducerea familiei sale, carora le-a lasat mostenire afacerea, fratele sau Santo Versace devenind CEO, iar Donatella a ramas designerul principal. Incepand cu anul 2004, dupa implinirea varstei de 18 ani, nepoata creatorului, Allegra a ajuns sa detina 50% din companie.

  Donatella-Versace-milan-f-007

  Versace a fost si a ramas unul dintre brandurile preferate ale starurilor din lumea muzicii sau a cinematografiei, precum: Elton John, printesa Diana, Beyonce, Jennifer Lopez si Lady Gaga care a declarat de nenumarate ori ca include Versace in tot ceea ce face.

© 2013 Copyright. Artifex Progressio