* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • img-thing

  Istoria Burberry

  Burberry este un brand de lux fondat in Marea Britanie in anul 1855. In prezent este una dintre cele mai mari case de moda din lume.

  img-thing

  Burberry

  Sub numele acesta stau colectii de haine, de ochelari, de accesorii, de parfumuri si de cosmetice. Cel mai cunoscut produs al casei de moda este Trench-ul Burberry. Fondatorul a revolutionat intreaga lume cu aceasta piesa vestimentara.

  trench-burberry

  Trench Burberry

  Totul a inceput atunci cand Thomas Burberry, un tanar antreprenor, a deschis un magazin de haine in Basingstoke Hampshire.

  36 de ani mai tarziu Thomas a devenit celebru si si-a deschis primul sau magazin de lux la Londra. Succesul s-a datorat unei inventii. A creat materialul numit Gabardina, impermeabil si rezistent la apa.

  Materialele folosite erau de cea mai inalta calitate, tocmai de aceea au inceput sa vina comenzi de la cei mai importanti oameni din Anglia. Printre acestia se numara ministrii, Armata Fortele Aeriene a Marii Britanii si Casa Regala.

  Asa a aparut celebrul trench Burberry. Initial a fost creat pentru uniformele militare iar dupa aceea s-a produs o adevarata isterie. Toti oamenii de rand doreau sa aiba acel articol vestimentar.

  In anul 1930  a fost lansat simbolul brandului si anume carourile.

  f218c06e-51eb-473f-9fd6-06d5e1aaaeda

  Simbol Burberry

  Ultimul membru al familiei Burberry a predat afacerea unui lord in anul 1990. Lordul David Wolfson a avut grija sa pastreze imaginea intacta.

  Brandul in prezent detine numeroase colectii, ce sunt apreciate si cumparate in intreaga lume. Clientii principali sunt persoane din inalta societate cu posibilitati mari financiare.

  Cu 480 de magazine deschise in intreaga lume Burberry este in continua dezvoltare.

  Casa de moda se mentine in topul celor 100 de branduri de lux din lume iar prezentarile de moda realizate, sunt celebre pentru originalitatea lor.

  Burberry-Prorsum-Fashion-Show-Fall-2012

  Burberry fashion show 2014

© 2013 Copyright. Artifex Progressio