* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Garderoba Regelui Mihai I al Romaniei

  ArtifexLohn

  Modestia si atitudinea sunt cuvintele care il caracterizeaza pe Regele Mihai. Datorita confectiilor de imbracaminte adoptate, aparitiile regelui a dat lectii de modestie multora dintre romanii care obisnuisc sa iasa in evidenta prin tinuta adoptata.

  ArtifexLohn

  Elegante si modeste sunt tinutele adoptate de regele Mihai. In prezent Majestataea Sa regele poarta confectii de imbracaminte foarte bine intretinute  care dateaza din perioada interbelica. La nunta printului William in 2011, regele a purtat acelasi costum impecabil care l-a purtat si la nunta verisoare sale in 1947. Cele mai multe tinute ale regelui sunt de culoare verde inchis.

  ArtifexLohn

  Pantofii  asortati fiecarui costum, sunt achizitionati in urma cu 15 ani din marile ateliere de marochinarie  londoneze. Regele Mihai  demonstreaza astfel ca poti epata prin atitudine  si nu prin confectiile de imbracaminte adoptate.

  ArtifexLohn

© 2013 Copyright. Artifex Progressio