* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • Regina Maria

  Garderoba de vita nobila

  Regina Maria

  Regina Maria a Romaniei a fost sotia regelui Ferdinand I al Romaniei si mama Regelui Carol al II lea. In timpul domniei regelui din Romania, regina a dobandit reale calitati diplomatice in sustinerea intereselor Romaniei. In timpul Primului Razboi Mondial a activat ca sora medicala de caritate, ceea ce i-a adus denumirea de „mama ranitilor”.

  Regina Maria a fost o iubitoare de arta, de frumos si de bun gust. Este autoarea unor scrieri memorialistice si versuri pentru copii. De aici pasiunea pentru bijuterii de lux si confectii de dama scumpe.  Orice aparitie a reginei nu putea fi trecuta cu vederea datorita  confectiilor de imbracaminte pe care le adopta.

  Regina Maria

   

  Purta cu mandrie ia traditional romaneasca in zilele de sarbatoare, pe care a transformat-o in stilul vestimentar personal. Se zvoneste ca, majoritatea confectiilor de imbracaminte erau confectionate de celebra casa de moda pariziana Chanel.

  Regina Maria

© 2013 Copyright. Artifex Progressio