* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • Frumuseste la extrem

  ArtifexLohn

  Suntem deja obisnuiti cu perioada 1800 – 1900 in care femeile aproape isi puneau viata in pericol pentru a-si scoate in evidenta formele si a arata exceptional in viata de zi cu zi. De la celebrele confectii textile reprezentate de corsete care erau stranse pana la refuz, domnitele abia putatnd sa respire pana la cele mai bizare tehnici de infrumusetare. Pe langa gama vasta de confectii textile pe care le adoptau domnitele, acestea se supuneau unui adevarat chin pentru a avea un look impecabil.

  tumblr_mpe54nU2H91sye4iro1_500

  In 1930 s-a descoperit ca se pot estompa pistruii, cu gheata carbonica. In timpul tratamentului  ochii erau acoperiti si se respira printr-un tub.

  ArtifexLohn

  In 1936 s-a inventat aparatul de facut gropite in obraji. Acest aparat era realizat din niste sarme si era purtat in timpul somului.

  infrumusetare-1

  In 1940 Boneta Glamour,  aparatul de facut roseata in obraji. Cum credeti ca se obtinea acest lucru? Scazand presiunea atmosferica la nivelul capului.\

  ArtifexLohn

  Tot in 1940 femeile stateau cu orele in saloanele de infrumusetare pentru a-si ondula podoaba capilara. Aveau prinsa cate o suvita de par intr-un incalzitor pentru a obtine un par cret sau ondulat.

  ArtifexLohn

© 2013 Copyright. Artifex Progressio