* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • ArtifexLohn

  Draperii

  ArtifexLohn

  Inainte de secolul al 16 lea, oamenii foloseau obloane de lemn pentru a se feri camera de lumina si frig. Primul material folosit pe post de draperie a fost pielea, insa datorita faptului ca era rigida si grea aceasta a fost inlocuita cu panza. Asia folosea confectii textile pe post de draperii cu mult timp inaintea Europei.

  ArtifexLohn

  O data cu dezvoltarea industriei textile, draperiile au inceput sa fie confectionate din catifea, matase, brocard sau bumbac. In perioada Victoriana, draperiile erau din catifea dar simple si asortate cu decorul camerei, iar in anii Rococo, draperiile au primit si mai multa atentie, acestea fiind decorate cu broderii din aur si ciucureii la margini.

  ArtifexLohn

  Draperiile pot fi dintr-o bucata sau mai multe, scurte sau lungi, asimetrice si confectionate din orice material. Pentru ca draperiile sunt un element important de décor, fabrica de confectii textile ArtifexLohn confectioneaza draperii dupa gustul si placul fiecarui client.

  ArtifexLohn

© 2013 Copyright. Artifex Progressio