* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
© 2013 Copyright. Artifex Progressio
 • Artifex lohn – arta de a trasforma in cel mai profesionist mod ideile si schitele dmneavoastra in cele mai calitative articole vestimentare.

  Povestea Artifex lohn incepe in 1969 cand fondatorul firmei a absolvit Scoala Profesionala Iasi Ucecom, avand calificarea “Confectioner imbracaminte textile si de piele” , iar ulterior a urmat cursurile Facultatii “Tehnologia si Chimia Textilelor”.

   

  Pana in 1989 a condus unitatea de produse din piele si blana cu clienti exclusiv din mediul Corpului Diplomatic din Romania.

  Toate produsele fabricate erau de o inalta calitate si rivalizau cu productiile la comanda ale marilor case englezesti.

   

  Dupa 1989 a acordat preponderent consultanta diverselor start up – uri din zona de productie textile si pielarie, avand in paralel activiatati in alte domenii.
  Artifex Progressio a obtinut in luna iunie a anului 2012 o finantate pentru intreprinderi mici si mijlocii, considerand oportun momentul lansarii unei afaceri de acest gen.

   

  Suntem intr-o perioada in care marile branduri isi muta productia din tarile asiatice, unde primeaza costurile si mai putin calitatea, in Europa de Est urmarind in special calitate superioara, flexibilitate si o mare adaptabilitate la schimbari de ultim moment si livrari intr-un timp de 3 ori mai scurt decat orice tara din Asia.

   

  Lunga traditie a industriei textile romanesti, experienta

  detinuta, pozitia geografica ne fac sa credem ca

  este mare nevoie de producatori cu inalta

  calificare in piata.