* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • images

  Cinci dintre cei mai importanti designeri ai tuturor timpurilor

  Secolul al XX-lea  a cunoscut imbunatatiri vizibile in ceea ce priveste atat confectiile textile pentru femei, cat si pentru barbati. Evident, pentru ca acest lucru sa se intample a fost nevoie de un grup numeros de oameni care sa reformeze traditia si sa faciliteze evolutia, oameni pe care astazi ii cunoastem sub numele de designeri. Cea mai mare parte dintre designerii de moda reprezentativi pentru secolul trecut sunt cunoscuti, chiar si in prezent, pentru abilitatea lor de a scoate in evidenta frumusetea corpului feminin prin intermediul pieselor vestimentare stilate, moderniste si creative.

  In cele ce urmeaza, iti vom prezenta o lista cu cinci dintre cei mai reprezentativi designeri de moda ai istoriei, care au reusit sa faca femeile sa emane, prin imbracaminte originala, frumusete, senzualitate si stralucire.

  Designeri care au schimbat istoria modei sunt mai multi decat cinci. Lista de mai jos, insa, reprezinta o redare aleatorie a unora dintre cei mai importanti. Restul, sunt tema de reflectie J.

  1. Yves Saint Laurent – A devenit popular in lumea modei datorita creativitatii sale in ceea ce priveste redefinirea pieselor vestimentare cu caracter masculin, reusind sa le transforme in articole fine, frumoase si elegante pentru femei.

  yves-saint-laurent

  2. Pierre Cardin – Creatiile sale se evidentiaza mai ales printr-un aer futurist. Avem exemplul rochiei de tip bubble, care, la momentul respectiv, prezenta toate caracteristicile unei aparitii fantastice, iesite din lumea cunoscuta. Practic, designer-ul in cauza a fost un vizionar.

  Pierre-Cardin-01

  3. Tom Ford – este deja recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti designeri din istorie, iar printre realizarile sale se numara faptul ca a lucrat o perioada ion calitate de director design atat pentru Yves Saint Laurent, cat si pentru Gucci. In anul 2000, acesta a fost castigatorul premiului pentru “cel mai bun designer international”.

  descărcare

  4. Christian Dior – Designerul francez este cunoscut pentru modul in care a revolutionat maniera in care femeile se imbracau dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

  descărcare (1)

  5. Donatella Versace – Este sora lui Gianni Versace, iar dupa acesta a fost ucis in 1997, Donatella a reusit sa aduca brandul pe noi culmi ale succesului. Confectiile vestimentare au fost purtate cu mandrie de catre celebritati precum Madonna sau Jennifer Lopez.

  img-versace-fig-1_151603172728

  Multe nume nu au fost amintite aici: nici Coco Channel, Calvin Klein, Giorgio Armani, sau Dona Karan. Si multi altii. Esenta informatiilor de mai sus, insa, se refera la faptul ca, daca aruncam o privire asupra istoriei lumii modei, observam ca exista un numar foarte mare de designeri vestimentari a caror creativitate a dat nastere unor articole vestimentare fara precedent, care se mai poarta si astazi, fara sa fie demodate, si fara sa nu impresioneze.

  Tu ce astfel de designeri mai cunosti?

© 2013 Copyright. Artifex Progressio