* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • kate-middleton-wedding-dress

  Cele mai costisitoare rochii din lume

  Exista foarte multi factori de care trebuie sa tinem cont atunci cand realizam un top al rochiilor, spre exemplu. De fapt, acest lucru este valabil pentru orice top, nu doar cel al rochiilor. Pentru ca unul dintre elementele esentiale pe care le avem in vedere atunci cand alegem o rochie sunt banii, ne-am gandit sa iti prezentam topul celor mai scump vandute haine din lume. Veti observa cu usurinta ca preturile exorbitante au fost stabilite, practice, de catre cu totul alti factori decat cei la care va asteptati in mod obisnuit:

  1. Cea mai scumpa rochie care s-a vandut la licitatie a costat 1 267 500 dolari, desi pretul originar era undeva la 12 000 de dolari. Rochia, cusuta cu pietre, a fost purtata de catre adorata celebritate feminina Marilyn Monroe, la aniversarea presedintelui Kennedy.

  gown3

  2. Cea mai scumpa rochita neagra care s-a vandut vreodata, tot la licitatie, i-a apartinut celebrei Audrey Hepburn. Rochia a fost purtata in Breakfast at Tiffany’s, si a fost create de Givenchy special pentru actrita. Costul licitatiei pentru pretioasa little black dress s-a ridicat undeva la 923 187 de dolari.

  Famous-Little-Black-Dresses1

  3. Cea mai scumpa rochie de mireasa care a fost purtata de o celebritate este creatia lui Sarah Burton, si a fost purtata de catre Catherine, Ducesa de Cambridge; pretul acestei piese vestimentare se estimeaza undeva la 400 000 de dolari.

  embedded_kate_middleton-wedding-dress

  4. Designer-ul britanic Debbie Wingham a creat cea mai scumpa rochie din lume la propriu, folosind 50 de diamante negre a cate 2 karate fiecare, pretul acestui articol ridicandu-se undeva la 3 500 000 £.

  D413

  Acestea sunt doar cateva dintre cele mai scumpe rochii care au existat vreodata in lume, si au fost si achizitionate. Tu ai investi intr-o astfel de rochie?

© 2013 Copyright. Artifex Progressio