* tag of your theme, or you will break many plugins, which * generally use this hook to add elements to such * as styles, scripts, and meta tags. */ wp_head(); ?>
 • Royal-wedding-trends

  Ce rochii de mireasa au purtat printesele, de-a lungul istoriei? (Partea 1)

  Povestile si basmele cu printi, printese, regi, regine, cavaleri, domnite si castele fascineaza pe oricine, chiar si dupa ce varsta copilariei a trecut. Fiecare persoana a visat, cel putin o data, sa duca o viata de basm, in stil regal. Acesta este si motivul pentru care urmarim cu indarjire aparitii televizate care vizeaza familiile regale inca existente… Si pentru ca femeile sunt si mai sensibile fata de acest gen de subiecte, iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase rochii de mireasa care au fost purtate de catre printesele din lumea intreaga, pe parcursul istoriei:

  1. Regina Rania a Iordaniei a purtat in 1993, la nunta sa, o rochie cu maneci scurte, brodata cu aur, fiin creatia lui Bruce Oldfield.

  drottning-rania

  2. Printesa Mette-Marit, a carei nunta s-a desfasurat in anul 2001, a ales sa poarte o rochie de mireasa inspirata din cea a bunicii actualului sau sot. Over Harder Finseth si Anna Bratland sunt creatorii faimoasei tinute, care se reamrca in primul rand prin simplitate si rafinament.

  6cf22dbcac2d28c15ce303a0e6c70ee0

  3. In Spania anului 2004, a avut loc nunta dintre Printul Felipe de Borbon si Printesa Letizia de Asturia, care a purtat o rochie creata de Manuel pertegaz, avand o remarcabila trena de cinci metri.

  Prince Felipe of Spain and Letizia Ortiz's Wedding Ceremony

  4. Printesa Charlene de Monaco a purtat, la nunta sa, o creatie marca Giorgio Armani, in tonuri de ivoire, confectionata din matase si cu aplicatii din perle si cristale Swarovski.

  monaco-s-prince-albert-ii-kisses-princess-charlene-during-their-religious-wedding-ceremony-at-the-palace-in-monaco-pic-reuters-211000459

  5. Casa de moda Arasa Morelli a creat rochia de mireasa a printesei Maria a Danemarcei. A ramas in istorie drept una dintre cele mai frumoase rochii de mireasa datorita aplicatiilor florale manuale, deosebit de rafinate, care se regaseau pe satinul din care rochia era confectionata.

  a2bc163efc935039786dc805d8f3efe0

   

© 2013 Copyright. Artifex Progressio